Workshop ‘Elevator Pitch en Social Media’

KerkWerk 100x50Sector – Algemeen
Periode – 14 oktober 2014 en 29 januari 2015
Opdrachtgever – Diaconie Gouda
Opdracht – Workshop “Een baan via mijn netwerk?” ontmoeting en inspireren bij het zoeken naar werk.

Op dinsdag 14 oktober en de vervolgochtend op 29 januari 2015 organiseert het ‘Kerk & Werk team’, waaronder Henk Kasbergen van IntraSales, van de protestantse diaconie dagdelen voor werkzoekenden. Het doel van deze dagen is elkaar ontmoeten en inspireren bij het zoeken naar werk.

Het kwijtraken van een baan kan gepaard gaan met verwarrende gevoelens en onzekerheden. De situatie kan ook een mogelijkheid zijn om zich te heroriënteren op wat belangrijk is in leven en werken. Het doel van de dag is elkaar ontmoeten en inspireren bij het zoeken naar werk. Het programma op dinsdag 14 oktober begint om 13.30 uur met een korte inleiding over wat mensen zoal doormaken als ze een baan verliezen. Daarna is er ruimte voor het delen van ervaringen in kleine groepjes met andere werkzoekenden. Na de pauze zijn er twee rondes met praktische workshops over netwerken en jezelf presenteren. Plenair horen we graag of er behoefte is aan een vervolg van deze dag en hoe deze ingevuld zou kunnen worden. We sluiten af met een informele borrel. Deelname aan deze dag is gratis.

Deel 1:

Download hier de handout van de workshop gegeven door Henk Kasbergen van IntraSales: “Een baan via mijn netwerk? – deel 1”.

Deel 2:

Download hier de handhout van deel 2 van de workshop “Een baan via mijn netwerk? – deel 2” met LinkedIn profiel aanmaken.

Lid worden van de LinkedIN groep? linkedin